HANDELS OG LEVERINGSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af 

Louise Lyshøj, Louiogbearnaisen
CVR-nr: 34996105
Kontakt: kontakt@louiogbearnaisen.dk

 

1. Priser

Alle priser er angivet inklusiv moms. Priserne er angivet i danske kroner (DKK). 

Du kan betale med VISA, American Express, Mastercard og gennem Paypal.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

2. Leveringsbetingelser

Du modtager straks efter købet en kvittering på e-mail til den opgivne email-adresse. Modtager du den ikke straks, så tjek dit spamfilter.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. 

Alt kommunikation fra Louiogbearnaisen vil foregå på mail, og Louiogbearnaisen kan ikke drages til ansvar for oplysninger, du ikke har modtaget på mail, hvis afsendelse kan dokumenteres fra Louiogbearnaisen side.

 

3. Copyright/Ophavsret

Louiogbearnaisen har ophavsretten til alt materiale og det er derfor ikke tilladt at videregive, kopiere, redigere eller misbruge  tekster, opskrifter, billeder eller anden form for indhold. 

Brud på dette vil blive retsforfulgt efter dansk lovgivning om ophavsret.

Det købte materiale er personligt, og du er ansvarlig for at dette ikke misbruges. Det er derfor ikke tilladt, at videredele links eller dele/hele af materialer - hverken digitalt eller fysisk, som print. Herunder heller ikke i firmaregi, hvilket menes deles med medarbejdere i virksomheden. 

Misbruges dette, vil du personligt blive opkrævet for alt, som du har givet adgang til, eller har videregivet, og for hver person der er kommet i besiddelse af dette. Derudover vil dette blive retsforfulgt efter dansk lovgivning om ophavsret.

 

5. Ansvar

Materialet  leveres "som er". Louiogbearnaisen giver ingen garantier, udtrykt eller underforstået, og fralægger herved alle andre garantier, herunder uden begrænsning, underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder eller anden overtrædelse af rettigheder. 

Materialerne som optræder fra Louiogbearnaisen kan omfatte tekniske, typografiske eller fotografisk fejl. Louiogbearnaisen garanterer ikke, at nogen af de materialer i de digitale medier, er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Louiogbearnaisen kan foretage ændringer i materialerne til enhver tid uden varsel. Louiogbearnaisen har dog ingen forpligtelse til at opdatere materialerne.

 

6. Fortrydelse af køb

Køb af e-bog kan ikke fortrydes.

 

7. Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, kan du rette dem til kontakt@louiogbearnaisen.dk

 

8. Om

Louiogbearnaisen er ejet af:

Louise Lyshøj
Hjortshøjparken 99
8530 Hjortshøj

kontakt@louiogbearnaisen.dk
CVR: 34996105

 

9. Ændringer

Louiogbearnaisen kan revidere disse vilkår til enhver tid uden varsel.

Ved at bruge dette websted, accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

 

© Louiogbearnaisen

Terms of Use